serije:

Domaće


Carton
Bibin svijet
Komedija - Domaće
Svaka "mala" žena ima iste ili vrlo, vrlo slične probleme: život prolazi, muž je svakakav, djeca ili bolesna ili zločesta, šef je, u nedostatku bolje riječi, kreten, prijateljice nekad od pomoći, a nekad i ne. Biba Fruk nimalo se ne razlikuje od njih.

TAGOVI: dućan  pokvareni šef  


6/10
Larin izbor
Romantika - Domaće
Radnja serije je napeta ljubavna priča koja mora prebroditi brojne zapreke. Glavne likove Laru (Doris Pinčić) i Jašu (Ivan Herceg) razdvoji more kada Jaša mora otići na dalek put ostavljajući Laru na milost i nemilost svoje zle majke.

TAGOVI: hrvatska serija  sapunica  split  


8/10
Loza
Drama - Domaće
Domaća dramska serija odvija se na moru i na kopnu, a u središtu priče je mladi par, Maja i Frane, te njihove obitelji, Radovani i Gamulin. Dok se jedni bave vinogradarstvom i treba im zemljište za sadnju loze, drugi bi na tom terenu gradili...

TAGOVI: domaća serija  more  vidnogradarstvo  


7/10
Lud, zbunjen, normalan
Komedija - Domaće
Pa gdje ste, Fazlinovići? Šta ima? Ima l' para? Kako ljubav? Ih... U bosanskohercegovačkoj seriji problemi obiteljskih odnosa potencirani su na n-tu jer tri generacija muških Fazlinovića žive jedan drugom na glavi, ženske ruke nigdje na vidiku onda kada to njima treba, a Izet sigurno nije normalan...

TAGOVI: bih serija  humoristična serija  djed otac   unuk  


9/10
Mali leteći medvjedići
Animirana - Domaće - Dječji
U šumarku skrivenom medvjeda je malih dom, oni čak i lete, pogledajte! A neki ljudi okrutni, opasni k'o zmaj, slistili bi taj pravi mali raj... Pjesmica koja je svima u srcu i daje nam krila baš poput onih u letećih medvjedića!

TAGOVI: koprodukcija  dušan vukotić  


6/10
Odmori se, zaslužio si
Komedija - Domaće
Došla je tiho i ušla u legendu: početkom 2006. na ekrane nam je stigla serija Snježane i Gorana Tribusona, bez pretjerane promocije. Nakon samo nekoliko epizoda postigla je dotad nezamislivo - u gledanosti je potukla središnji HTV-ov "Dnevnik". Još je po nečem neobična: nema puno "domaćica" s petom sezonom u pripremi.

TAGOVI: obiteljska serija  


10/10
Pod sretnom zvijezdom
Romantika - Domaće
Jedno privatno veleučilište, jedan modni salon, nekoliko starih zagrebačkih stanova, uredi i restorani scenografije su domaće telenovele u kojoj su prijateljice na pragu srednjih godina nastojale izaći na kraj s rečenim godinama, svojim muževima, djecom, karijerama, s manje ili više trauma.

TAGOVI: hrvatska serija  telenovela  zagreb  prijateljice  


6/10
Ponos Ratkajevih
Drama - Domaće
Plemići, svećenici, partizani, komunisti, ustaše - 180 epizoda trajala je domaća povijesna telenovela u kojoj smo gledali kako se ostaci hrvatske aristokracije snalaze u burnim vremenima tridesetih i četrdesetih godina prošlog stoljeća. Ovdje je po posljednji put glumio veliki Boris Dvornik.

TAGOVI: telenovela  drugi svjetski rat  ustaše  partizani  plemstvo  


8/10
Ruža vjetrova
Romantika - Domaće
Imamo Matošiće, obitelj koja njeguje istančan osjećaj za pravdu i svim se silama bore da je i osiguraju. Imamo Odakove, znane građevinare, za čije bogatstvo nije dobro kladiti se da je stečeno čistim putem. Imamo Jelaviće, običnu narodsku familiju s puno duha i malo love.

TAGOVI: hrvatska serija  telenovela  dramska serija  split  


7/10
Stella
Romantika - Drama - Domaće
Glazbeno-scenska telenovela "Stella" djelo je Jelene Veljače o djevojkama koje se natječu u istoimenom realityju za ulogu koja bi jednoj donijela majčino izlječenje, a drugoj majčinu ljubav. Možda.

TAGOVI: glazbeno natjecanje  talent show  


10/10
Stipe u gostima
Domaće - Komedija
Nemamo dosta muka, nego se i međusobno svađamo: "Stipe u gostima" još je jedan uradak koji istražuje sukob hrvatskog juga i hrvatskog sjevera, samo se sve srećom zadržava na bezazlenim svađama i još bezazlenijem humoru. Pomaže što je ekipa uključena u projekt doista respektabilna.

TAGOVI: domaća serija  dalmacija  zagreb  


0/10
Tajne
Romantika - Domaće
Uvodna špica s glasom Massima Savića, jake snage hrvatskog glumišta, jedna lijepa Makedonka i priča o sukobu dvije obitelji te njihovim mladim potomcima koji nesuglasice pokušavaju pobijediti ljubavlju - eto nam "Tajni".

TAGOVI: obitelj Franić  obitelj Šeper  zakopano blago  


9/10
Velo misto
Domaće - Drama - Komedija
Na prve taktove glazbe Pere Gotovca grudima nam se razlije milina, čim netko progovori ponovo smo očarani genijem dalmatinske riječi Miljenka Smoje, glumačka postava rijetko je kad u nas tako dobro legla na svoje mjesto i s takvim guštom odradila svoj posao. Ne znamo da li se naslutiti, ali mi volimo ovo djelo.

TAGOVI: hrvatska serija  humoristična serija  split  antologija  


9/10
Zabranjena ljubav
Romantika - Domaće
Dvoje mladih koji se vole, da bi na kraju shvatili da su brat i sestra, i to blizanci. Jedna fina cura koja postane zla bogatašica. Bezbrojne spletke koje uključuju obiteljska podmetanja, zabijanje noža u leđa prijateljima, poslovne prijevare, ljubavne izdaje, narkomaniju, ubojstva, kriminal. I jedan šarmantni gad.

TAGOVI: domaća serija  licenca  sapunica  


8/10
Zauvijek susjedi
Komedija - Domaće
Jedna zgrada - sto problema. Ferdo i Juju, dva vječna mladića srednjih godina, kolovođe su svih nezgodacija što ih izazivaju i sebi i (relativno) nevinoj okolini u susjedstvu i obiteljima koje povremeno imaju želju pridaviti ih, ali ih previše vole da bi to i učinili.

TAGOVI: hrvatska serija  humoristična serija  


7/10
     
  1. 2
  2. od 2 

MEDIJI-PRIJEVOD d.o.o. Zagreb, Radnička cesta 50 • OIB 56519030192 • MB 1943740• Trgovački sud u Zagrebu Tt-05/4168-2
• MBS 080522602 •Tem.kapital: 20.000 kn uplaćen u cijelosti • Članovi Uprave: T.Pisk, S.Božić Ljubičić •
IBAN : HR0823600001101838940 Zagrebačka banka; HR7924840081103336291 RBA

1