serije:

Romantika


Carton
Ana
Romantika / Anna und die Liebe
Kako se plaha, no talentirana djevojka probija kroz obiteljske probleme s grubim očuhom i zločestom polusestrom, te poslovni svijet u marketinškoj agenciji u kojoj - gle čuda! - radi i frajer koji će joj zarobiti srce, gledamo u jednoj od najuspješnijih njemačkih telenovela.

TAGOVI: sapunica  


9/10
Asi
Romantika
Uz "1001 noć" jedna od prvih turskih serija koja je osvojila ovo podneblje predstavila nam je Murata Yildrima i ispričala priču od novopečenim bogatašima, starim grijesima koji priječe novu ljubav, obiteljskim neprijateljstvima, poštovanju prema zemlji...

TAGOVI: turska serija  telenovela  


6/10
Bijeg
Romantika / Menekse ile Halil
Glavni zaplet u "Bijegu" nastaje kad zgodnu i modernu Menekše koja se osjeća kao prava Njemica iako je rođena u Turskoj, njezina zatvorena i konzervativno okrutna obitelj Doganturk po starim običajima dogovorno želi udati za čovjeka kojega i ne poznaje.

TAGOVI: sapunica  mostar  


9/10
Dallas (1978)
Romantika - Drama / Dallas
Ono što je u proljeće 1978. započelo kao petoepizodna mini-serija prometnulo se u jedno od najvažnijih izdanaka televizijskog nasljeđa: kroz 14 sezona i 357 nastavaka svijet je s manje ili više daha promatrao zaplete i intrige među naftaškim obiteljima Teksasa. A zaslužna je i za raspad Istočnog bloka.

TAGOVI: zavađena obitelj  poslovno rivalstvo  Teksas  ranč  nafta  


0/10
Dallas (2012)
Romantika - Drama / Dallas
Više od 20 godina nakon završetka originalnog "Dallasa" TNT je na ekrane vratio obitelji Ewing i Barnes, te pripadajuće im makinacije i podmetanja, romanse i ucjene. Uz posve novu generaciju teksaških bogataša i njihovih satelita, u seriji se mogu vidjeti i neka jako nam draga stara lica.

TAGOVI: nasljednici  nafta  poslovna rivalstva  Teksas  ranč  


0/10
Dinastija
Romantika / Dynasty
Ruž nam je besprijekoran, mrežica oprezno navučena preko očiju, a navukli smo i skupe rukavice za ugodnije šamaranje. Sad smo spremni za "Dinastiju", seriju koja nas je naučila svemu što moramo znati o sapunicama, bacanju blata nekomu u lice, uništavanju tuđih kompanija, otimanju muževa i moldavskim masakrima.

TAGOVI: denver  carrington  antologija  


8/10
Emperatriz
Romantika
"Emperatriz" je remake istoimene venecuelanske telenovele iz 1990. godine koja govori o besmrtnoj ljubavi, strasti, gnusnim zločinima i strahovitoj osveti jedne lijepe žene koju je pohlepa zaslijepila do te mjere da pod svaku cijenu želi uništiti život svoje bivše ljubavi.

TAGOVI: telenovela  


10/10
Esmeralda
Romantika
Ako nas pamćenje dobro služi (ginko, ginko), ovo je bio naš prvi susret s Leticiom Calderon i Fernandom Colungom: priča o slijepoj i predobroj sirotici i bogatom, markantnom nasljedniku, te svim zaprekama s kojima se suočavala njihova ljubav zauvijek nam je, ah, ostala u srcima.

TAGOVI: sapunica  meksička serija  


0/10
Eva Luna
Romantika
Blancu Soto gledali smo u "Večeri s idiotom", a Guya Eckera pratili smo u seriji "Las Vegas". Evo ih zajedno u telenoveli o finoj djevojci iz meksičke obitelji koja doseli u Los Angeles i nađe se u pokvarenom okruženju koje će joj uništiti obitelj, te učiniti sve da joj oduzme ljubav života...

TAGOVI: telenovela  


8/10
Gumuš
Romantika / Gümüs
Turci baš znaju snimiti sapunice koje su ispričane kao moderne bajke. Ovo je romantična ljubavna priča neiskvarene djevojke Gumuš (čije ime znači Srebro) i Mehmeta koji se mora njome oženiti iako nije prebolio smrt bivše djevojke koju je obožavao.

TAGOVI: turska serija  sapunica  


7/10
Izgubljena čast
Romantika / Fatmagül'ün Suçu Ne
Beren Saat upoznali smo u "Strastima Orijenta", a sad je evo u ulozi Fatmagul, glavne junakinje tragične telenovele nastale prema romanu Vedata Turkalija. "Izgubljena čast" do nas je stigla dok su u Turskoj još snimane nove epizode, dakle - roba vruća, ispod peke.

TAGOVI: silovanje  prekinute zaruke  prisilna udaja  


7/10
Jane Eyre
Drama - Romantika
IMDb navodi dvadesetak različitih verzija kultnog romana Charlotte Bronte. Priča o dadilji prosječna izgleda koja zarobi srce temperamentnog aristokrata s mračnom tajnom na filmu je još od 1910. godine. Jasno je da ova BBC-jeva adaptacija spada među najbolje, najviše zbog beskompromisne odanosti izvornom materijalu.

TAGOVI: Charlotte Bronte  viktorijanski roman  dadilja  mračna tajna  ludilo  


0/10
Jane The Virgin
Komedija - Drama - Romantika
Jane the Virgin je američka komedija/drama koje se bazira na venezuelanskoj sapunici Juana la Virgen.

TAGOVI: Jane The Virgin  komedija  


0/10
Kad lišće pada
Romantika / Yaprak Dokumu
Ekranizacija klasika turske književnosti "Kad lišće pada" moderna je adaptacija istoimenog romana pisca Reşata Nurija Güntekina. To je priča o obiteljskim vrijednostima koje se opiru društvenim i ekonomskim pravilima. "Svaka je obitelj drvo s kojeg katkada pada lišće."

TAGOVI: turska serija  telenovela  


9/10
Larin izbor
Romantika - Domaće
Radnja serije je napeta ljubavna priča koja mora prebroditi brojne zapreke. Glavne likove Laru (Doris Pinčić) i Jašu (Ivan Herceg) razdvoji more kada Jaša mora otići na dalek put ostavljajući Laru na milost i nemilost svoje zle majke.

TAGOVI: hrvatska serija  sapunica  split  


8/10
     
  1. 2
  2. 3
  3. od 3 

MEDIJI-PRIJEVOD d.o.o. Zagreb, Radnička cesta 50 • OIB 56519030192 • MB 1943740• Trgovački sud u Zagrebu Tt-05/4168-2
• MBS 080522602 •Tem.kapital: 20.000 kn uplaćen u cijelosti • Članovi Uprave: T.Pisk, S.Božić Ljubičić •
IBAN : HR0823600001101838940 Zagrebačka banka; HR7924840081103336291 RBA

1