serije:

Komedija


Satira, ironija, slapstick, screwball, farsa, crna komedija, romantična komedija, burleska... Koji god smjer, ako vas nije nasmijalo, nije napravilo svoj posao. Kako kaže Zach Galifianakis: "Mi komičari možemo, i moramo reći ono što drugi ne smiju. Kad to ne bismo radili, kad ne bismo probijali te granice, samo bismo bezveze stajali na pozornici i vikali."

Carton
H2O Uz malo vode
Teen - Fantasy / H20: Just Add Water
Kao da tinejdžersko doba nije dovoljno naporno - starci gnjave, profesori u školi gnjave još više, braća/sestre dave, dečki/cure umaraju... Tri australske cure, nakon što nabasaju na neobično jezero, sve to moraju prolaziti uz to što su - sirene! I imaju nevjerojatnu moć nad vodom.

TAGOVI: australska serija  sirene  


9/10
Harry voli Lisu
Reality / Harry Loves Lisa
Davno je prošlo vrijeme kad nas je Harry Hamlin zavodio u "Zakonu iz L. A.-a", a kroz "Veronicu Mars" i "Žene američkih vojnika" nekako je neprimjetno prošao. A njegovu suprugu Lisu Rinnu kao da nismo ni vidjeli još od "Melrose Placea". Vrijeme je da se podsjetimo.

TAGOVI: hollywood  bračni par  


0/10
Harry's Law
Drama / Harry's Law
Odvjetnici na strani malog čovjeka - ideja nije na televiziji nešto posebno nova, ali kad glavnu ulogu date oskarovki Kathy Bates, stavite joj na raspolaganje solidnu dozu cinizma i sarkazma, ali i sućutne topline, vjerojatnost da ćete na kraju dobiti negledljiv proizvod mjeri se u nanogramima.

TAGOVI: odvjetnici  sirotinja  nekonvencionalnost  


9/10
Hart of Dixie
Komedija - Drama
Kao riba na suhom osjeća se Zoe Hart: umjesto da započinje karijeru za kojom je čeznula, onu kardiokirurginje u New Yorku u kojem je i odrasla i koji obožava, evo je u mjestu zvanom Zvončić u srcu ruralne Alabame, među ljudima koji su prema njoj ili vrlo oprezni ili na rubu da je mrze.

TAGOVI: malo mjesto  liječnici  romansa  


10/10
Haven
Fantasy
Stephen King je vrlo plodonosan pisac, ima u njega romana, novela i priča za sate i sate filmskog i serijskog materijala. Tako je prema romanu "The Colorado Kid" i neriješenom slučaju iz te priče nastala serija "Haven" o čudnovatim zbivanjima u obalnom gradiću u saveznoj američkoj državi Maine.

TAGOVI: misteriozan gradić  nadnaravni događaji  


0/10
Hawaii 5-0
Krimi - Akcija
Ova serija prati Stevea McGarretta koji se vraća kući u Oahu kako bi pronašao ubojicu svog oca. Guvernerka mu nudi priliku voditi vlastiti kriminalistički tim. Steveovoj ekipi ubrzo se priključuju Chin Ho Kelly, Danny Williams i Kono Kalakaua.

TAGOVI: detektivi  remake  posebna postrojba  


10/10
Hell on Wheels
Drama - Akcija
Nije nimalo lako raditi vestern-seriju u dobu nakon "Deadwooda". Remek-djelo Davida Milcha postavilo je ljestvicu toliko visoko da je svi koji imaju aspiracije dokazati se u tom žanru gledaju kroz dalekozor. To ne znači da ne treba pokušavati, i ne znači da nema solidnih pokušaja. "Hell on Wheels" je u toj kategoriji.

TAGOVI: vestern  Američki građanski rat  transkontinentalna željeznica  rasizam  


1/10
Hellcats
Drama
To još nije stiglo do nas, ali u Americi se, recimo, kada studenti zapnu s financijama, mogu prehranjivati profesionalnim navijanjem, to jest, mogu biti cheerleaderi/ce. Barem je tako u seriji "Hellcats", što je i naziv navijačke družine u koju upadne junakinja. Možda i kod nas takvo što uskoro stigne...

TAGOVI: američka serija  cheerleaderice  koledž  


8/10
Heroji
Fantasy - Akcija / Heroes
Svi su te 2006. godine htjeli spašavati cheerleadericu Claire. Tih smo mjeseci spoznali što znači imati supersluh, moći letjeti, imati nadnaravnu snagu, mislima pomicati stvari, putovati kroz vrijeme. "Heroji" su važni i jer su nas zbližili s magijom obrva Zacharyja Quinta.

TAGOVI: američka serija  nadnaravne moći  


9/10
Hidden
Krimi - Drama
Irski pisac Ronan Bennett ("Katastrofičar") kao mladac je sjedio u zatvoru zbog ubojstva policajca i pljačke koju je počinila IRA, poslije je simpatizirao INLA-u, a potom opet bio zatvoren zbog urote s namjerom podmetanja eksploziva. Ni za što nije bio kriv, ali napisao je ovu seriju pa znate što možete očekivati.

TAGOVI: policija  politička urota  socijalni neredi  odvjetnik  


10/10
Hitna Miami
Drama / Miami Medical
Jerry Bruckheimer (ime koje počesto srećete u ovom okolišu) specijalist je za serije murjačke naravi poput "CSI-eva" raznih, "Zaboravljenog slučaja" i "Bez traga". Njegov izlet u liječničko područje zato se razlikuje od ostalih bolničkih drama - ovdje ima puno eksplozija, sudara automobila, pucnjava.

TAGOVI: američka serija  liječnici  


8/10
Hitna služba
Drama / E. R.
"Hitna služba" popularna je američka serija koja prati živote i rad doktora koji rade u hitnoj službi u Chicagu. Ova je serija doživjela 15 sezona, počela se snimati 1994. te je tako postala jedna od najdužih serija o medicini. Osvojila je sveukupno 116 nagrada.

TAGOVI: bolnica  hitna služba  najdulja serija o medicini  


9/10
Hope i Faith
Komedija / Hope & Faith
Ovo je klasični obiteljski sit-com o dvije sestre. Jedna se zove Hope i sretno je udana majka troje djece koja živi u malome američkom gradiću, dok je njezina sestra Faith propala glumica iz sapunica koja se doseli samo dok čeka novu ulogu, na nekoliko dana.

TAGOVI: američka serija  sestre  


10/10
Hotel Babylon
Drama - Komedija
Imogen Edwards-Jones objavila je 2004. godine knjigu "Hotel Babylon", u čijem joj je stvaranju pomogao anonimac, netko s vrhunskim poznavanjem zakulisnih događanja u jednom ekskluzivnom hotelu. Kažu da su se događaji u knjizi, a potom i seriji, odigrali točno onako kako su i opisani.

TAGOVI: luksuz  spletke  london  


10/10

MEDIJI-PRIJEVOD d.o.o. Zagreb, Radnička cesta 50 • OIB 56519030192 • MB 1943740• Trgovački sud u Zagrebu Tt-05/4168-2
• MBS 080522602 •Tem.kapital: 20.000 kn uplaćen u cijelosti • Članovi Uprave: T.Pisk, S.Božić Ljubičić •
IBAN : HR0823600001101838940 Zagrebačka banka; HR7924840081103336291 RBA